Снимките на сериал в Балтимор бяха спрени заради смъртна заплаха, предаде ЮПИ,

...
Снимките на сериал в Балтимор бяха спрени заради смъртна заплаха, предаде ЮПИ,
Коментари Харесай

Спряха снимките на сериал с Натали Портман заради смъртна заплаха от наркодилъри

Снимките на сериал в Балтимор бяха спрени поради смъртна опасност, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл, като цитира представители на локалната полиция. Сериалът " Lady of the Lake " е основан на едноименния разказ на Лора Липман. В продукцията вземат участие Натали Портман и Моузес Инграм. Сериалът наблюдава прекарванията на проверяващ публицист през 1960 година в Балтимор, който желае да хвърли светлина върху убийствата в афроамериканската общественост в града, оповестява Българска телеграфна агенция.
Работата по " Lady of the Lake " на Епъл ти ви плюс е била прекратена краткотрайно, откакто продуцентите са решили, че е прекомерно рисковано да продължат след отправеното предизвестие. 

" Ръководителите на продукцията взеха решение да... пренасрочат фотосите, откакто откриха друго място ", изясни представителят на полицейското ръководство в Балтимор Джеймс Моузес.
Според изданието " Балтимор банър ", което първо заяви за опасността, наркодилъри са поискали продуцентите на сериала да освободят мястото, определено за снимачна площадка. Накрая даже са заплашили да гръмнат човек от екипа.
Полицейският представител Моузес твърди пред изданието, че наркодилърите са се пробвали да изнудят за 50 хиляди щатски $ екипа на " Lady of the Lake ", само че продуцентите са отказали да платят поисканата сума.

Наркодилърите заплашили да се върнат по-късно същата вечер, макар че това наподобява не се е случило, отбелязва " Балтимор банър ".
Снимките на сериала започнаха в Балтимор предишния април и се чака премиерата му да бъде през 2023 година по Епъл ти ви плюс.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР